WolfRP FiveM

Karaktärsrelaterat


Om du är i behov av heal/mer HP så kan du besöka Pillbox sjukhus på /postal 749 (övervåningen) och lägga dig i en sjukhussäng för att återhämta dig.
Du kan hitta jobbcentret/arbetsförmedlingen på /postal 738, det finns två ljusblåa ikoner på kartan som indikerar vart.
Svar Nej, inte alltid! Vill du ha kontakt med Admin så får du öppna en ticket i vår Discordserver! Du hittar oss via #Kontakta-admin

För anmälning av spelare/bug m.m, vänligen skriv /report ingame.
Enkelt! Du kan hålla ned F7 och trycka på räkningar, eller skriva kommandot /inv för att öppna menyn.
Tryck sedan på "Mina räkningar"
Du kan hitta gymmet vid /postal 850 där du sedan kan träna upp din kondition för att kunna orka springa längre.
Du kan få tag på resurser för att crafta vapen & skott på /postal 400 i grottan. Men du kan även köpa pistoler av kriminella.
Besök en butik och köp mediciner. Du kan hitta butiker utmärkta på kartan eller så kan du besöka Butiken på /postal 751 mitt på torget.
Tryck på F10 ingame.
När du skapar din första karaktär för första gången på servern så får du en startsumma som är rätt så hög. Därefter när du skapar fler karaktärer så får du mindre pengar som startsumma, detta är för att folk inte ska skapa karaktärer i syfte att föra över pengar till sig själv eller andra.Fordonsrelaterat


Du kan hitta dina fordon hos försvunna fordon vid /postal 810
Om din bil har blivit beslagtagen av Polis, så kan du hitta ditt fordon på beslaget som ligger vid /postal 832
Bil/fordonshandel finns strax under /postal 745 även känt som Simeons bilaffär i GTA Online
Du kan laga/styla bilen på /postal 851 även känt som Benny'sAllmänna frågor

Moderatorer & Administratörers väljs endast ut av ägarna själva och kan ej ansökas till. Del-ägare kan ni drömma om, dit kommer ni aldrig.

 

Vänd dig till vår Discord Här och öppna en Ticket via #Kontakta-Admin

 

För att vara Polis så är kravet att du är minst 16 år gammal med ett fungerande sunt förnuft. Har du svårigheter med att lyssna och ta in information samt utföra vissa uppgifter så undanbedes du att söka.

Ansökningarna sker på Discord

 

Om du har blivit avstängd p.g.a fusk nyligen eller tidigare hos oss så har du en rätt låg chans att komma tillbaka, vi kontrollerar alla spelare som joinar våra server om de tidigare har blivit avstängda eller påkommna med fusk på deras klienter. Är du intresserad av att få en ny chans så Kontakta oss på Discord

 

Om du ej kan hitta fordon som du skickat in som tips till oss så betyder det att fordonen finns på servern men är däremot ej släppta och väntas släppas någon gång med tiden. En del fordon släpps senare p.g.a restriktioner eller annat...

 

Vi har all rätt att "bypassa" reglerna på Rekyl när vissa stunder kräver det. Vi har också all rätt att missbruka våra rättigheter om vi anser att spelare förtjänar att bli bestraffade för deras dåliga uppförande.

 

Ni kan #Kontakta-Admin på vår Discord. Vi kommer ej godta donationer om du är under 15 år och ej har en egen inkomst, samt neka dig om du har dålig ekonomi eller om vi bara anser att du ej borde få donera.

 

Servern är öppen. Whitelist behövs INTE.